Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was eenvoudig en helder. De beschikbaarheid voor vragen was goed. De foto's konden beter.

Gosselink
8

Hij kwam zeer betrouwbaar over.

Ruth Haspers-Jebbink
9

Staat eigenlijk al in de vorige vraag, het totaal plaatje is goed, snelle reactie op mail/app, prettig overleg, goede adviezen, kortom voelt voor ons goed.

Anoniem
9

Het gesprek met de makelaar ging prima. Informeel en prettig, maar zakelijk en kundig waar wenselijk en nodig. Ook prijsafspraken (incentive) is mogelijk. Na het tekenen bij de notaris had de makelaar nog een onverwacht geschenk. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Dhr. Groot Landeweer
7

goeie service en begeleiding makelaar zat met het advies over de vraagprijs wel een beetje aan de lage kant.

Van der Kant
9

Zeer vriendelijk en heel duidelijk. Altijd bereikbaar als er vragen zijn.

Eline Spit
8

Goede gesprekken gehad die vooral eerlijk waren. Veel hulp zowel bij verkoop als bij aankoop.

Mevr. Babeliowsky
9

Snel en voortvarend, in het begin een beetje te snel. Kent de bestaande markt goed en geeft deskundig advies.

H.J. Hof
8

Goede/nette/vriendelijke ontvangst Goede uitstraling van de makelaardij en de medewerkers

Verdriet - de Kok
10

Goed geholpen bij klacht werd direct verholpen zo hoort het . 👍

ter Horst-Kaaks
8

Vriendelijk en professioneel.

Dhr. de Vries
10

Makelaar die meedacht goede verkoop tips gaf, prettig persoonlijk contact,en niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Kortom een aanrader als je je huis wilt verkopen

Anja Timmer
9

Heel tevreden

Mulder
8

vertrouwen is voor ons het belangrijkst

Dhr. Khamseh
9

Wilfried is een zeer deskundige makelaar en daarnaast ook een prettige persoon in omgaan. Hij denkt met de klant mee en luistert goed. Daarnaast zijn de kantoormedewerkers ook zeer klantvriendelijk.

Marc Veldkamp
7

Goede service

Mevr. W. Kleizen
10

Fijne makelaar, snel, correct en deskundig. Zeker aan te bevelen.

Dhr. Velthuis
10

Tijdens het hele verkoopproces was er goed contact met de makelaar en de medewerkers van het kantoor. Snel schakelen en duidelijke communicatie. De makelaar gaf goede adviezen die na korte tijd resulteerden in de verkoop van mijn huis. Erg prettig en professioneel!!

Leusink
8

Dat het allemaal goed loopt

Anoniem
8

Wilfried van Dekkers Makelaardij heeft ons tijdens het hele verkoopproces op prettige en deskundige wijze begeleid en geadviseerd.

Dhr. Bart Slettenaar
10

Weet de sterke kanten en de kwaliteit van het huis goed te belichten. Tevens overleggen ze iedere te nemen stap in het verkoopproces.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was erg goed en plezierig. Hij was erg actief en betrokken. En goede kennis van de markt. Zou hem zeker aanbevelen bij anderen.

Dhr. Dick Veenvliet
9

duidelijk, correct en fijne afhandeling. Zeer betrouwbare en deskundige makelaar en een fijn team dat assisteerd met de verkoop.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar verliep prima. trefwoorden: vriendelijk / deskundig / niets te veel moeite. Kortom de volgende keer weer naar Dekkers makelaars

Anoniem
8

We zijn zeer tevreden over makelaar Dekkers. Het contact was prettig en netjes ook op hun kantoor werden we netjes ontvangen en te woord gestaan. Het zijn allemaal ervaren makelaars die je waar ze kunnen goed helpen.

E.M. Scholte Lubberink - Ros
7

De verkooppagina ziet er goed uit.

Anoniem
10

Alles prima geregeld. Vlotte verkoop. Goede communicatie en klantvriendelijkheid. Al met al top geregeld.

Anoniem
9

We kunnen niets anders zeggen over hele team dan Fantastisch in een woord! Bedankt van begin tot eind.

Johan de Vries
8

Helder verhaal fixt price hele mooie presentatiemap kortom een goed gevoel

Anoniem
9

Prettige en zeer toegankelijke makelaardij, met reeele adviezen. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Top.

Raanhuis - van Rijn
8

Tot nu toe tevreden over het contact, korte lijnen.

Dhr. Lof
8

Prima contact, vooral omdat wij niet in het te verkopen object wonen maar in het midden van het land. Efficient sleutelbeheer, zodat bezichtigingen probleemloos verliepen. Hartelijk ontvangst op kantoor, vooral de taartjes ud83cudf82ud83cudf82vielen goed.

Dhr. Waalwijk
9

Fijne makelaar om zaken mee te doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Wij zijn zeer tevreden over Dekkers Garantiemakelaars.

Anoniem
9

Erg fijn contact, persoonlijk maar zakelijk. Ze handelen snel en het kleine team weet wie je bent. Dekkers ook gebruikt als aankoop makelaar, perfecte service.

K. Welter
10

Eerlijke, no-nonsense makelaar. Gelijk een vertrouwd gevoel. Afspraken worden nagekomen en een uiterst competente kennis en service maken dat ik zonder enige twijfel alles in hun vertrouwde handen laat voor verdere afwikkeling.

Herman Spit
8

Klasse makelaar !!

Astrid in het Veld
8

Wat komt er in mij op ?

Pakkert
9

Altijd prettig zaken doen met Rene. Fijn en eerlijk persoon.

Bruno van den Heuvel
8

goed, erg tevreden

Anoniem
8

Wij hebben bewust gekozen voor Dekkers Makelaars omdat zij een juiste inschatting hebben over de waarde van de woning een goeie begeleiding en juiste adviezen ongeacht het moment kunnen geven en kunnen dit makelaarsbureau ook alleen maar bij anderen adviseren. Wij zijn zeer tevreden.

Marion Kuipers
9

Betrouwbaar!

René Velthuis
9

De makelaar dacht met ons mee en zette ook extra stappen om ons zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Dat ervaren wij als erg prettig en betrokken.

Jeroen Schoolkate
10

Wij hebben veel vertrouwen in Rene, in hoe hij zijn werk uitvoert en in zijn deskundigheid. Hij is vriendelijk en doet enorm zijn best voor ons 👍

Anoniem
9

De makelaar was heel servicegericht. Vragen werden meteen beantwoord en ook werd er goed meegedacht. Ook bij vragen over de aankoop van een woning werd er een goed onderbouwd en deskundig advies gegeven.

Dhr. Dirks
9

Wij hebben de samenwerking met Dekkers makelaar als prettig ervaren; betrokken en adviserend. Verkopen doe je samen en dat gaat met Dekkers makelaar uitstekend! René en team bedankt.

Dhr. Marini
10

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren! Dekkers Makelaars maak gebruik van alle moderne technieken om een woning te verkopen. Zeker aan te raden. Bedankt!

Anoniem
8

Intake gesprek was goed. We hadden samen met de makelaar een courante prijs vastgesteld zodat het pand niet te lang in de verkoop zou staan. Hou er echter altijd rekening mee dat de koper vaak een aankoopmakelaar meeneemt. Dit houdt in dat er altijd korting gegeven moet worden. Dit is ook door door de makelaar achteraf aanbevolen, al hoewel we dit in het intake gesprek, gezien de courante prijs, niet hadden afgesproken. Achteraf hadden we de korting al bij de vraagprijs op moeten tellen.

Steven Kok
9

We hebben vertrouwen in de makelaar. Ondersteund ons bij vragen omtrent huidige en nieuwe woning

Bart Jonker
9

Vertrouwd gevoel

Anke Jonker - Nijland
10

De wijze waarop ik / wij te woord zijn gestaan en er naar ons geluisterd werd (zowel online, per telefoon alsmede persoonlijk) hebben dusdanig veel vetrouwen gewekt dat we ervan overtuigd zijn dat onze belangen optimaal behartigd zullen gaan worden!

Terug
Recent bekeken