Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Hemmer
10

Zeer fijne, correcte benadering. Prima behandeling en afwerking. Uiterst tevreden. Een volwaardige aanrader.

Mevr. de Bree - Voorhuis
8

Via move werden we elke keer bij bezichtigingen heel goed na afloop op de hoogte gehouden van het verloop van het gesprek. Heel fijn om te kunnen anticiperen op wat er gezegd was.

Anoniem
8

De makelaar heeft goed inzicht in de huizenmarkt in Hengelo en heeft ons goed geadviseerd. Het is ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je keuze van een makelaar en dat hadden wij.

Raymond Hignell
8

Tot zover alles prima verlopen.

Andre Wilbrink
9

Prettig en persoonlijk contact, waarin voldoende tijd wordt genomen om eea door te spreken en stappenplan op te stellen.

Mevr. Paul Boers
10

Het contact liep telefonisch en ging snel en vakkundig en zelfs op vakantie ging het goed. En het contact was zeer plezierig

Anoniem
8

Het contact met de makelaar verliep prima. Goede afspraken waar beide partijen zich aan hebben gehouden. Alles naar wens!

Anoniem
9

Prima makelaar , op diverse vlakken goed geholpen met de verkoop van ons huis, meedenkend en creatief.

Dhr. G.A. Abbink
10

Alle contacten verliepen vlot en goed. De service is prima. Vriendelijke en deskundige makelaar en medewerkers. Geen aanmerkingen.

Anoniem
9

Het contact verliep goed. Als ik een vraag appte reageerde hij snel. Ook bij het bekijken van andere huizen gaf hij goed advies.

Dhr. willemsen
9

Wilfried Oude Smeijers heeft voortreffelijk werk geleverd, deskundig, betrouwbaar zowel naar ons als verkoper als ook naar de (potentiële) kopers. Goede en bruikbare adviezen om het verkoopproces soepeler te laten verlopen. Kortom goed en prettig zaken doen!

R.P Ter Horst
9

Vriendelijke behandeling en vlotte wijze van werken. Afspraken worden nagekomen.

KLaas Mulder
8

Kan nog moeilijk beoordelen, zaak is nog niet afgerond.

Wietske Eveleens
8

Destijds vier makelaars uitgenodigd voor een gesprek. Uiteindelijk rolde Dekkers eruit als een natuurlijke keuzes, die het beste bij onze situatie past. Menselijkheid in de interactie gekoppeld aan een professionele aanpak van de verkoop. Zo zou ik de indruk tot nu toe samenvatten.

Rita Lozeman - Velthuis
8

De verkoop moet nog plaatsvinden maar tot nu toe erg tevreden met de dienstverlening. Komt afspraken na, is professioneel en klantvriendelijk. Goede tips voor de verkoop. Presentatie van de woning is naar wens. Snel met antwoorden op vragen. Een prettige persoon, ook in de communicatie. Tot nu toe voldoet hij aan mijn wensen.

André
10

Tot nog toe zeer tevreden, ik kan de heer Stemerdink van harte bij u aanbevelen!

Dhr. Gosselink
9

Heel vriendelijkud83dude0a duidelijk als je vragen hebt kun je er altijd terecht. We zijn heel erg tevreden!

Dhr. Dick Veenvliet
9

Deskundig en goed advies, makelijk benaderbaar en een goed team achter zick staan. We zijn zeer tevreden over de bemiddeling van de makelaar en de snelheid van reacties.

Anoniem
9

Prima begeleiding en afhandeling van zowel aankoop woning, als verkoop eigen woning. We zijn zeer tevreden over deze makelaar.

Carolien Walhof
8

een zeer professionele makelaar die kennis van zaken heeft en goede uitleg geeft . Tevens regelt hij zaken adequaat

Annette Busscher - Droste
9

Prima makelaar, deskundig en professioneel!

Ben Hemmer
10

Het persoonlijk contact met duidelijk uitleg en adviezen in een rustge sfeer geeft alle vertrouwen in een goed verloop. Het luisterend oor en tijd en geduld geven is voor ons erg belangrijk geweest .

Mevr. Greet ter Horst
9

Contact met de makelaar was goed en vriendelijk. Hij was op alle gebieden zeer behulpzaam. Van de taxatie tot verkoop altijd aanspreekbaar en met raad en daad aanwezig.

van Tol
8

Tot nu toe heel adequate kontakten. We hebben veel vertrouwen in de kennis en kunde van de makelaar. Hij reageert snel en komt evenwichtig over. Naar onze mening heeft goed zicht op de markt en richt zich samen met ons op realiseerbare doelen.

Wolthuis - Hoiting
9

Zeer menselijk contact, wat voor mij erg belangrijk is. Het Move programma is wel aardig en ik begrijp dat dit voor de makelaar veel tijd scheelt, maar ik ben van mening dat het kopen c.q. verkopen van een huis een heel persoonlijk iets is, derhalve is dit programma een aardige aanvulling, maar hoeft naar mijn idee niet een al te grote vinger in de pap te hebben.

Anoniem
9

De klik met de makelaar was goed, het is toch iets wat je kiest op basis van gevoel. De prijzen liggen tegenwoordig allemaal dicht bij elkaar als je op zoekt bent naar een makelaar die alles van A tot Z regelt.

Mevr. Welter
9

Professioneel, bovenal vriendelijk, behulpzaam en menselijk en absoluut goeie marktkennis maakt Dekkers een makelaar die ik zeker weer zou kiezen bij een volgende verkoop.

Mevr. Eggink
8

Het contact met Dekkers verliep buitengewoon prettig en goed. Ze hebben mijn belangen goed behartigd en meegedacht. Het leek aanvankelijk dat het huis snel weg zou zijn omdat er veel belangstelling was. Ook toen het toch wat langer duurde bleef Dekkers zich optimaal inzetten. Het contact met de makelaar en de dames op kantoor verliep soepel en adequaat. Prima makelaar!

Ben Lievers
10

Is al weergegeven in de voorgaande cijfers die gelden voor Wilfried

J.Nieuwenhuisen
10

Goede en heldere manier van communiceren, snelle reactietijd en goed bereikbaar. Tevens aangename en gemoedelijke contacten

Ben van den Berg
9

professioneel handelen met expertise en verstand van zaken.

Anoniem
8

De verkoop van mijn huis verliep heel soepel door de goede vakkennis en de juiste inschatting van de waarde van mijn woning. Alle bezichtigingen en andere afspraken werden keurig met mij overlegd. Van elke bezichtiging werd een kort verslag gemaakt, zodat ik overal van op de hoogte was.

Ingrid Wielaard
9

Tot dusver beoordelen we het werk van de makelaar heel positief. Het eindoordeel hangt natuurlijk af van het behaalde resultaat. De samenwerking verloopt naar onze volle tevredenheid.

Kleizen-Haasewinkel
8

Kwam zeer positief en deskundig en vertrouwd over. Onze zoon was ook heel positief over hem, vandaar dat wij ook met hem in zee gegaan zijn.

Eric Wennink
9

vriendelijke en betrouwbare mensen

Lijsterweg 62
9

Top! Goed contact met makelaar & kantoor! Duidelijke presentatie!

Lianne Onlanda
9

Een huis van Dekkers gekocht, bij Dekkers verkocht en via Dekkers gekocht! Van alle kanten zeer positief ervaren!

Kuipers (zoon)
8

De makelaar maakt een heel serieuse indruk en heeft veel kennis van zaken

Gerrit Abbink
10

Beide makelaars René en Wilfried reageren alert op signalen en houden je goed op de hoogte over de voortgang van het verkoop- en aankoopproces. Ze nemen steeds initiatief en bellen snel terug als je vragen hebt. Ook de medewerkers van het team reageren snel. Het kantoor opent om 09.00 uur en nemen dan meteen contact met je op over e-mails die je de vorige avond verzonden hebt. Ze zijn ook zeer behulpzaam met bijkomende zaken zoals het regelen van een taxatie door een andere taxateur en het contacten leggen en afspraken maken met ZZP'ers die een verbouwing kunnen uitvoeren. Kortom Dekkers Garantiemakelaars is het aanspreekpunt bij aan- en verkoop van een woning.

Dhr. Stevens
10

Fijn contact met de makelaar. Veel deskundigheid. Snel antwoord op vragen. Luisterde goed naar onze wensen en heeft gezorgd voor een vlotte verkoop. Zeer tevreden!!

Dhr. Kokhuis
10

het was voor ons een uiterst persoonlijk contact goed te bereiken team en ook realistisch over de mogelijkheden enz

Mevr. Yvette Schemmekes
10

Het hele verkoopproces verliep prettig en het team van Dekkers Garantiemakelaars heeft ons van A tot Z geholpen. Prettige sfeer en een prima terugkoppeling.

Anoniem
10

Het contact verliep vanaf het begin erg goed en we werden overal van op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tevreden!

Dhr. Bert Mulder
10

Niets ging fout ze hebben een goede en duidelijke afspraken gemaakt en ze waren zeer deskundig een pluim voor deze mensen .

Anoniem
10

Vanaf het eerste kennismaking heel plezierig en goed contact gehad. Goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen en 'korte lijntjes' omtrent de afhandeling van de uiteindelijke verkoop van het pand.

Huiskes
9

Tot zover zijn we erg tevreden. Zowel met de makelaar als met de medewerkers.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was eenvoudig en helder. De beschikbaarheid voor vragen was goed. De foto's konden beter.

Gosselink
8

Hij kwam zeer betrouwbaar over.

Ruth Haspers-Jebbink
9

Staat eigenlijk al in de vorige vraag, het totaal plaatje is goed, snelle reactie op mail/app, prettig overleg, goede adviezen, kortom voelt voor ons goed.

Anoniem
9

Het gesprek met de makelaar ging prima. Informeel en prettig, maar zakelijk en kundig waar wenselijk en nodig. Ook prijsafspraken (incentive) is mogelijk. Na het tekenen bij de notaris had de makelaar nog een onverwacht geschenk. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Terug
Recent bekeken