Dit hebben onze klanten ervaren...

Mulder
8

vertrouwen is voor ons het belangrijkst

Dhr. Khamseh
9

Wilfried is een zeer deskundige makelaar en daarnaast ook een prettige persoon in omgaan. Hij denkt met de klant mee en luistert goed. Daarnaast zijn de kantoormedewerkers ook zeer klantvriendelijk.

Marc Veldkamp
7

Goede service

Mevr. W. Kleizen
10

Fijne makelaar, snel, correct en deskundig. Zeker aan te bevelen.

Dhr. Velthuis
10

Tijdens het hele verkoopproces was er goed contact met de makelaar en de medewerkers van het kantoor. Snel schakelen en duidelijke communicatie. De makelaar gaf goede adviezen die na korte tijd resulteerden in de verkoop van mijn huis. Erg prettig en professioneel!!

Leusink
8

Dat het allemaal goed loopt

Anoniem
8

Wilfried van Dekkers Makelaardij heeft ons tijdens het hele verkoopproces op prettige en deskundige wijze begeleid en geadviseerd.

Dhr. Bart Slettenaar
10

Weet de sterke kanten en de kwaliteit van het huis goed te belichten. Tevens overleggen ze iedere te nemen stap in het verkoopproces.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was erg goed en plezierig. Hij was erg actief en betrokken. En goede kennis van de markt. Zou hem zeker aanbevelen bij anderen.

Dhr. Dick Veenvliet
9

duidelijk, correct en fijne afhandeling. Zeer betrouwbare en deskundige makelaar en een fijn team dat assisteerd met de verkoop.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar verliep prima. trefwoorden: vriendelijk / deskundig / niets te veel moeite. Kortom de volgende keer weer naar Dekkers makelaars

Anoniem
8

We zijn zeer tevreden over makelaar Dekkers. Het contact was prettig en netjes ook op hun kantoor werden we netjes ontvangen en te woord gestaan. Het zijn allemaal ervaren makelaars die je waar ze kunnen goed helpen.

E.M. Scholte Lubberink - Ros
7

De verkooppagina ziet er goed uit.

Anoniem
10

Alles prima geregeld. Vlotte verkoop. Goede communicatie en klantvriendelijkheid. Al met al top geregeld.

Anoniem
9

We kunnen niets anders zeggen over hele team dan Fantastisch in een woord! Bedankt van begin tot eind.

Johan de Vries
8

Helder verhaal fixt price hele mooie presentatiemap kortom een goed gevoel

Anoniem
9

Prettige en zeer toegankelijke makelaardij, met reeele adviezen. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Top.

Raanhuis - van Rijn
8

Tot nu toe tevreden over het contact, korte lijnen.

Dhr. Lof
8

Prima contact, vooral omdat wij niet in het te verkopen object wonen maar in het midden van het land. Efficient sleutelbeheer, zodat bezichtigingen probleemloos verliepen. Hartelijk ontvangst op kantoor, vooral de taartjes ud83cudf82ud83cudf82vielen goed.

Dhr. Waalwijk
9

Fijne makelaar om zaken mee te doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Wij zijn zeer tevreden over Dekkers Garantiemakelaars.

Anoniem
9

Erg fijn contact, persoonlijk maar zakelijk. Ze handelen snel en het kleine team weet wie je bent. Dekkers ook gebruikt als aankoop makelaar, perfecte service.

K. Welter
10

Eerlijke, no-nonsense makelaar. Gelijk een vertrouwd gevoel. Afspraken worden nagekomen en een uiterst competente kennis en service maken dat ik zonder enige twijfel alles in hun vertrouwde handen laat voor verdere afwikkeling.

Herman Spit
8

Klasse makelaar !!

Astrid in het Veld
8

Wat komt er in mij op ?

Pakkert
9

Altijd prettig zaken doen met Rene. Fijn en eerlijk persoon.

Bruno van den Heuvel
8

goed, erg tevreden

Anoniem
8

Wij hebben bewust gekozen voor Dekkers Makelaars omdat zij een juiste inschatting hebben over de waarde van de woning een goeie begeleiding en juiste adviezen ongeacht het moment kunnen geven en kunnen dit makelaarsbureau ook alleen maar bij anderen adviseren. Wij zijn zeer tevreden.

Marion Kuipers
9

Betrouwbaar!

René Velthuis
9

De makelaar dacht met ons mee en zette ook extra stappen om ons zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Dat ervaren wij als erg prettig en betrokken.

Jeroen Schoolkate
10

Wij hebben veel vertrouwen in Rene, in hoe hij zijn werk uitvoert en in zijn deskundigheid. Hij is vriendelijk en doet enorm zijn best voor ons 👍

Anoniem
9

De makelaar was heel servicegericht. Vragen werden meteen beantwoord en ook werd er goed meegedacht. Ook bij vragen over de aankoop van een woning werd er een goed onderbouwd en deskundig advies gegeven.

Dhr. Dirks
9

Wij hebben de samenwerking met Dekkers makelaar als prettig ervaren; betrokken en adviserend. Verkopen doe je samen en dat gaat met Dekkers makelaar uitstekend! René en team bedankt.

Dhr. Marini
10

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren! Dekkers Makelaars maak gebruik van alle moderne technieken om een woning te verkopen. Zeker aan te raden. Bedankt!

Anoniem
8

Intake gesprek was goed. We hadden samen met de makelaar een courante prijs vastgesteld zodat het pand niet te lang in de verkoop zou staan. Hou er echter altijd rekening mee dat de koper vaak een aankoopmakelaar meeneemt. Dit houdt in dat er altijd korting gegeven moet worden. Dit is ook door door de makelaar achteraf aanbevolen, al hoewel we dit in het intake gesprek, gezien de courante prijs, niet hadden afgesproken. Achteraf hadden we de korting al bij de vraagprijs op moeten tellen.

Steven Kok
9

We hebben vertrouwen in de makelaar. Ondersteund ons bij vragen omtrent huidige en nieuwe woning

Bart Jonker
9

Vertrouwd gevoel

Anke Jonker - Nijland
10

De wijze waarop ik / wij te woord zijn gestaan en er naar ons geluisterd werd (zowel online, per telefoon alsmede persoonlijk) hebben dusdanig veel vetrouwen gewekt dat we ervan overtuigd zijn dat onze belangen optimaal behartigd zullen gaan worden!

Gijs Oude Nijhuis
9

We hebben al vaker zaken gedaan met dit makelaarskantoor, en zijn altijd vlot en correct geholpen. De voorwaarden zijn altijd duidelijk en de geschatte opbrengst klopt.

Jeroen Schoolkate
10

Wij stellen de deskundigheid van René zeer op prijs. Eerlijk en oprecht, om vriendelijk niet te vergeten.

D.J. Veenvliet
10

Profesioneel en deskundig

Dhr. Sieverink
9

Makelaar is deskundig en kent de markt goed. Bovendien is sprake van een professionele aanpak. Dat geeft vertrouwen en een basis voor een goede samenwerking.

Carl Lange
8

Persoonlijke benadering spreekt ons aan.

H. ter Stal
8

Wij hebben dit makelaarskantoor gekozen door positieve ervaring uit het verleden met verkoop va oude woning en aanschaf van de huidige woning die wij nu verkopen.

Janneke Leushuis-Potjewijd
9

Duidelijkheid

Anoniem
9

Een uitstekende en zeer bekwame makelaar, stond altijd voor ons klaar met vragen en advies, hadden alles keurig geregeld,

Anoniem
9

Contact met de makelaar was uitstekend. Ik heb overigens niet zo veel contact met de makelaar gehad omdat het huis binnen 2 weken verkocht was.

Anoniem
10

Zeer tevreden! Alles is uitstekend geregeld! De verkoop ging in uitstekend overleg tussen makelaar en verkoper!

Anoniem
8

Het contact verliep prima. Afspraken met kijkers etc. werden minimaal 24 uur van te voren gemaakt, hierdoor heb je toch even tijd om alles in orde te maken.

Freddy Aanstoot
8

Tot nu toe; plezierig, bekwaam en accuraat !

R.F.M. Eijsink
8

Kan zich in situatie inleven

Terug
Recent bekeken