Dit hebben onze klanten ervaren...

Janneke Leushuis-Potjewijd
9

Duidelijkheid

Anoniem
9

Een uitstekende en zeer bekwame makelaar, stond altijd voor ons klaar met vragen en advies, hadden alles keurig geregeld,

Anoniem
9

Contact met de makelaar was uitstekend. Ik heb overigens niet zo veel contact met de makelaar gehad omdat het huis binnen 2 weken verkocht was.

Anoniem
10

Zeer tevreden! Alles is uitstekend geregeld! De verkoop ging in uitstekend overleg tussen makelaar en verkoper!

Anoniem
8

Het contact verliep prima. Afspraken met kijkers etc. werden minimaal 24 uur van te voren gemaakt, hierdoor heb je toch even tijd om alles in orde te maken.

Freddy Aanstoot
8

Tot nu toe; plezierig, bekwaam en accuraat !

R.F.M. Eijsink
8

Kan zich in situatie inleven

Ben Duking
9

Altijd snel en bijzonder vriendelijk geholpen door het gehele team, deskundig advies en betrouwbaar.

Anoniem
9

De kennismaking was eerlijk en open. Verkoop onderhandeling professioneel. Telefonisch contact erg prettig.

Rita Braam - Smellink
7

Fijne mensen om mee te werken, zowel Wilfried, de fotograaf Johan en Ilse.

Van der Pluijm - Gorisse
9

Heel goed

Anoniem
8

Dekkers makelaars is een betrouwbare partner bij de verkoop van mijn woning. Ze hebben kennis van het gehele process, de opvolging van vragen van mijn kant was goed en meestal dezelfde dag respons.

Anoniem
10

Zeer goede ervaring met Dekkers Garantiemakelaars, zowel makelaar René Stemerdink als de frontoffice en dan met name Iris Diepenmaat. Wij bevelen Dekkers Garantiemakelaars dan ook bij iedereen aan in onze omgeving voor de goede begeleiding van zowel aan- en verkoop.

Jan Jaap Swerms Suwijn
8

Contacten vriendelijk, deskundig en efficiënt.

Leny Koop
9

Korte lijntjes, werkt prettig en snel!

Anoniem
9

Zeer goede marktkennis en zeer betrouwbaar, ze voelen veel beter aan of de kandidaat koper serieus is en of hij of zij echt belangstellend is, daar zij wij leken bij. Ik ben zeer blij en content dat wij met Makelaarskantoor Dekkers in zee gegaan zijn.

Johny Loomulder
8

Eigenlijk wel een beetje snel.De verkoop is net gestart

Rudy Wassink
9

Ik heb een prima gesprek gehad, waardoor ik vertrouwen kreeg. Bovendien is mijn zoon ook uitstekend geholpen bij de verkoop en aankoop van een huis.

Anton van de Moesdijk
8

Prima makelaar, snelle reacties.

Wim van der Logt
10

Komt vriendelijk over en ter zake deskundig al met al een fijn contact

Clemens Leferink
10

Goed contact vooraf.

Ellen Ter Braak - Mulder
10

Makelaar die zijn huiswerk heeft gedaan alvorens het gespreken plaatsvindt. Kennis van zaken,professioneel,reëel. Goede en duidelijke communicatie.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was zeer goed. Ik werd steeds geinformeerd over de stand van zaken. Ik werd ook steeds geinformeerd wanneer en hoe laat interessenten kwamen kijken. De makelaar was op de hoogte van de prijzen en aanvragen. Zal hem altijd verder aanbevelen.

Anoniem
9

Goed advies en zeer goede kennis van de lokale markt. Heel goede en adequate begeleiding, digitaal en persoonlijk.

R.J. Leushuis
8

Makelaar zonder poespas of poeha. Neemt uitgebreid de tijd. Is eerlijk, oprecht en markt conform. Geeft de verkoper inspraak op de in te zetten vraagprijs

Anoniem
8

Wij hebben een goede ervaring bij de verkoop van ons huis. Zijn snel en goed geholpen. Vriendelijke mensen.

Anoniem
9

De medewerkers van Dekkers zijn erg betrokken, deskundig en vriendelijk. Ze bellen gauw terug als er vragen zijn. Over de gehele afhandeling waren we zeer tevreden.

Gerrit de Wilde
7

Prettig direct contact, een makelaar zonder een grote 'overhead' . Kent de lokale markt als de beste. Had in ons geval ook een prettig kort lijntje met onze notaris.

J. Hasselerharm
9

De keuze voor Dekkers makelaar ligt op het persoonlijke vlak. Contact is laagdrempelig, profesioneel, geen poes pas. Gewoon prettig en schept vertrouwen!

Anoniem
10

Een heel leuk team. Ze helpen je overal bij. Erg klantvriendelijk. Zowel bij verkoop als aankoop. Lopen geregeld binnen en dan is er altijd koffie. Een echte aanrader. Hebben ook ervaring met andere makelaars, maar deze makelaar springt er boven uit. Met vr. groeten Arend en Myrna Spijkman

Anoniem
9

Wij raden deze makelaar zeker aan door zijn goede service, deskundigheid en het feit dat ze nauw betrokken zijn, wat wij als zeer prettig hebben ervaren!

Anoniem
9

Prima verlopen en zeer goede contacten,zowel met medewerkers kantoor en fijne herinneringen aan de makelaar. Hij was zeer zakelijk en eenvoudig en gemoedelijk en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Gaf aan ons goed advies overvdiverse contacten met instanties.

Anoniem
9

Prettig contact, prima service en een goed verkoopresultaat ! Wij kunnen iedereen Dekkers Garantiemakelaars aanbevelen !!

Anoniem
8

Na ruggespraak hebben we de vraagprijs verlaagd en met een aangegeven. wat we minimal Wilde hebben.in over leg met Wilfried. Moët zeggen binnen maand beklonken en verkocht. top

Schepers
8

Ik ken hem persoonlijk en zijn familie goed zodoende het vertrouwen

Anoniem
9

Wij hebben erg prettig samengewerkt met Wilfried Oude Smeijers van makelaar Dekkers. We zijn erg deskundig geholpen en er is een goede inzet geweest om ervoor te zorgen dat ons huis is verhuurd

Anoniem
10

Wilfried en collega's hebben ons super geholpen met de verkoop (binnen 2 dagen verkocht!!!) en de aankoop van het andere huis!! Dekkers makelaars kan ik echt aanbevelen bij anderen. Ze hebben het super voor elkaar.

Hof
8

Degelijk kantoor en goed/vriendelijk personeel

Tanja Wolthuis-Moorman
9

goede service, klanttevredenheid staat voorop

Francesco Marini
10

Ik ben zeer goed geholpen en heb veel vertrouw in deze makelaar

Anoniem
8

Dekkers makelaars in Hengelo is een goede partij om uw huis te verkopen. Betrouwbaar en "to the point", no nonsense en prettig in omgang.

Anoniem
10

Deskundige makelaar. Kennis van de markt. Reageert vlot. Bij het kopen van een huis zit ook een stuk emotie en waar nodig zorgde Wilfried ervoor dat we weer naar ons verstand bleven / gingen luisteren. Tijdens onze huizenjacht hebben we diverse makelaars ontmoet die vooral goed konden praten. Wij zijn blij dat we voor Dekkers (zowel aankoop als verkoop) hebben gekozen, want daar werd vooral goed naar ons geluisterd. Ze geven een realistische voorstelling van zaken. Kortom wij kunnen iedereen Dekkers aanbevelen!

Anoniem
9

Fijn team, betrokken mensen. Zelfs de meest domme vragen beantwoorden ze....;) Zijn mij tot grote steun geweest vooral met het milieukeurmerk

Mark Besselink
10

Alles werd meteen en super geregeld door wilfried. Huis met 2 dagen verkocht!!!!!

Wilhelmina Lof-Dikken
9

Meteen een goed gevoel bij makelaar Dekkers, de kennis en bekendheid van Tuindorp Het Lansink vonden we heel positief.

Wilhelmina Lof-Dikken
9

Meteen een goed gevoel bij makelaar Dekkers, kennis van Tuindorp Lansink.

Broekhuis
9

Goede en vriendelijke makelaar, prettig team

Michel Friedrichs
10

Gewoonweg een zeer goede makelaar, met een goed team, dat er samen volledig voor gaan.

Anoniem
8

goede begeleiding. Duidelijk in advies. Goede prijsverhouding die wij in gedachte hadden met een duidelijke afspraak. Kortom: zeer tevreden.

Anoniem
8

Contact verliep goed soms een enkele maal moeizaam. Dat was wel te bespreken en er werd ook geluisterd en het werd verbetert. Al met al zou ik deze makelaar weer in de arm nemen bij een verkoop.

Terug
Recent bekeken