Makelaar Deurningen

Wilt u uw woning verkopen, of bent u juist op zoek naar een woning in Deurningen? Dekkers Makelaar Deurningen staat voor u klaar als Garantiemakelaar! Deurningen is een prachtig dorp in de buurt van Hengelo en Borne en ligt in de gemeente Dinkelland.

-> Klik hier voor het aanbod!

Wilt u een huis kopen via Dekkers Makelaar Deurningen?

Bent u op zoek naar niet zomaar een woning, maar naar uw droomwoning? Dekkers Garantiemakelaars staat voor u klaar om u op een correcte wijze te adviseren over de mogelijkheden. Voorafgaand vindt u vele tips over een huis kopen in Deurningen, waarbij wij u graag uitleggen in welke stappen u het beste naar een koopwoning kunt kijken. 

- Wat is uw budget voor een woning?
- Welke huizen spreken uw aan?
- Wilt u een grote of een kleine tuin?
- Hoeveel slaapkamers heeft u het liefst?

Bovenstaande aspecten zijn essentieel om een keuze voor een bezichtiging te maken. Heeft u interesse in een woning die u op onze website heeft gezien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 074-2915700 of maak een afspraak. 

Wilt u een woning verkopen via Dekkers Makelaar Deurningen?

Voorafgaand hebben wij een aantal belangrijke tips voor het verkopen van uw huis. Tijdens de voorbereiding worden uw wensen in kaart gebracht, waarbij er zeer duidelijke afspraken worden gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent als verkoper. Hierbij kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. In de eerste fase wordt uw woning geïnventariseerd en beoordeeld waarbij (indien noodzakelijk) een bodemonderzoek, kadastraal onderzoek of een bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd. 

Dekkers Makelaar Deurningen houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning? Neem contact op met Dekkers Makelaar Deurningen via 074-2915700 of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. 

Vestiging Deurningen:
Dekkers Garantiemakelaars    
Koehorsterweg 1    
7561 RR Deurningen    
Nederland    
Tel: 074 - 291 57 00