Makelaar Bentelo

Wilt u uw woning verkopen, of bent u juist op zoek naar een woning in Bentelo? Dekkers Makelaar Deurningen staat voor u klaar als Garantiemakelaar! Bentelo is een prachtig dorp ten zuidwesten van Hengelo en ligt tevens op korte afstand van Haaksbergen.

Wilt u een huis kopen via Dekkers Makelaar Bentelo?


Bent u op zoek naar niet zomaar een woning, maar naar uw droomwoning? Dekkers Garantiemakelaars staat voor u klaar om u op een correcte wijze te adviseren over de mogelijkheden. Voorafgaand vindt u vele tips over een huis kopen in Deurningen, waarbij wij u graag uitleggen in welke stappen u het beste naar een koopwoning kunt kijken.

- Wat is uw budget voor een woning?
- Welke huizen spreken uw aan?
- Wilt u een grote of een kleine tuin?
- Hoeveel slaapkamers heeft u het liefst?

Bovenstaande aspecten zijn essentieel om een keuze voor een bezichtiging te maken. Heeft u interesse in een woning die u op onze website heeft gezien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 074-2915700 of maak een afspraak.

Wilt u een woning verkopen via Dekkers Makelaar Bentelo?


Voorafgaand hebben wij een aantal belangrijke tips voor het verkopen van uw huis. Tijdens de voorbereiding worden uw wensen in kaart gebracht, waarbij er zeer duidelijke afspraken worden gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent als verkoper. Hierbij kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. In de eerste fase wordt uw woning geïnventariseerd en beoordeeld waarbij (indien noodzakelijk) een bodemonderzoek, kadastraal onderzoek of een bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd. 

Dekkers Makelaar Bentelo houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning? Neem contact op met Dekkers Makelaar Deurningen via 074-2915700 of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.