Verkocht
€ 339.000,- k.k.

Verkocht: Dalmedenweg, 7559 Hengelo

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
BOUW UW DROOMWONING, TEMIDDEN VAN HET BUITENLEVEN EN DE STAD HENGELO !

Dalmedenweg bouwkavel 2 te Hengelo Ov (groot circa 1285 m²)

Een huis bouwen naar eigen inzicht, smaak en wensen, is één van de mooiere uitdagingen in het leven. Een kans die zich niet heel vaak voordoet ! Als u die uitdaging wilt aangaan, bieden wij u 2 unieke kavels en daarmee 2 unieke kansen!

Niet vaak worden zo dicht tegen de stad en aan de rand van een groene bufferzone zulke grote kavels te koop aangeboden. Kavels die niet alleen de voordelen hebben van de stadse faciliteiten op korte afstand, maar ook direct grenzen aan het rustige en fraaie buitengebied. De grote percelen, alsmede de locatie, geven u het prettige gevoel van buitenleven, met alle comfort, natuur en de binnenstad binnen handbereik. De kavels vormen het hart van de vijfhoek Enschede, Hengelo, Borne, Deurningen en Oldenzaal. Een perfecte uitvalsbasis, prima bereikbaar en met echt alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving.

Een waardevaste investering.
Alhoewel het niet de eerste overweging zal zijn bij de koop of bouw van een nieuw huis zal een waardevaste investering zeker in deze tijd meetellen. Bouwen op één van deze kavels is bouwen aan uw financiële toekomst, immers de waarde van een huis wordt bepaald door 3 criteria: locatie, locatie en locatie”. Daarnaast zit dit de tijd mee qua bouwkosten en zijn de huidige rentetarieven uiterst aantrekkelijk.

De bouwmogelijkheden.
Bij de gemeente Hengelo is thans een bestemmingsplan in voorbereiding dat het mogelijk maakt om op elk perceel één vrijstaand woonhuis, villa of landhuis te bouwen (tot max. 750 m³). In dit bestemmingsplan worden de exacte regels waaraan het te bouwen huis moet voldoen omschreven. Aan de hand van uw bouwwensen kan de makelaar u nader informeren over de bebouwingsmogelijkheden.

Buro Fons Nijland heeft o.a. de naastgelegen woonhuizen ontworpen en is ook bekend met de bouwmogelijkheden ter plekke. Met geïnteresseerden voor een kavel wil Fons Nijland graag een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aangaan.

U bent met deze kavels geheel vrij in de keuze van architect of aannemer. Wel hebben wij gekozen voor een projectnotaris, te weten Huiskes Notariaat te Enschede.

Belangstelling en hoe nu verder.
De makelaar kan u, voor een bepaalde tijd, een vrijblijvende optie op een van de kavels geven. In die periode kunt u de bouwmogelijkheden, de kosten, de hypotheek mogelijkheden en/of de verkoopmogelijkheden van uw eigen huis onderzoeken. Na deze fase met eventueel een tussentijdse verlenging van de optie, kunt u tot aankoop overgaan.

We wensen u veel plezier bij de voorbereiding van de bouw van uw droomhuis. Een mooie tijd die veel energie vraagt maar ook veel energie geeft!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 16114/3097874
Koopsom € 339.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 7 januari 2016
Laatste wijziging Dinsdag 12 maart 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.285 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Open ligging
Vrij uitzicht

Marktcijfers Hengelo

€ 213.389,- Gemiddelde verkoopprijs in Hengelo Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 245.936,- Gemiddelde vraagprijs in Hengelo Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
34 Gemiddelde verkooptijd in Hengelo Landelijk gemiddelde: 37
287 Gemiddeld aangeboden in Hengelo Landelijk gemiddelde: 46.839
179 Gemiddeld aantal verkocht in Hengelo Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 1.756,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Hengelo Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken